Donkey-Shot: commercieel-technische teksten voor de zakelijke markt

commercieel-technische teksten voor de zakelijke markt

“Zit mijn type tekst er tussen?” (Natuurlijk!)

Donkey-Shot maakt, herschrijft en redigeert teksten voor:

folders, nieuwsbrieven, flyers, brochures, scripties, afstudeerverslagen, mailings, catalogi, advertorials, persberichten, websites, webshops, werkinstructies, en nog veel meer. Jij bepaalt de kaders en ik schrijf het!

Vanwege mijn ervaring richt ik me vooral op commercieel technische teksten voor onder andere: machinefabrieken, gereedschapmakerijen, spuitgietbedrijven, technische handelsondernemingen, fijnmechanische industrie, verpakkingsindustrie, module- en subassembly-bouwers, high-tech manufacturing, onderhoudsprofessionals & ingenieursbureaus. En of je nu een grote speler bent of ZZP'er, ik schrijf de tekst die jouw boodschap overbrengt.

Ook studenten kunnen vaak wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van teksten.
Als jij je scriptie wil laten redigeren, of je wilt je afstudeerverslag laten controleren, check dan even het kopje "voor studenten?"